Foto Hietbrink B.V.

WORKSHOPS

WORKSHOP COMPACT CAMERA

Een moderne compact camera maakt mooie beelden zonder zelf iets te hoeven instellen.
Maar u kent vast het gevoel dat er meer uit te halen is en de camera niet altijd doet wat u in gedachten heeft. Daarom een workshop "Haal uw camera van de de automaat".
Eerst gaan we u laten zien waar alle knopjes voor dienen, en wegwijs maken op de camera.
Daarna gaan we het hebben over sluitertijden, diafragma, iso instelling, +/- toets etc.
Ook gaan we in het kort laten zien hoe de foto's over te zetten op uw PC of Mobiel via Wifi.
Natuurlijk gaat u ook aan de slag om het geleerde in praktijk te brengen. Wij laten u zien hoe eenvoudig het is om de camera terug te zetten in de fabrieksinstelling. Zodat u niet meer bang hoeft te zijn de instellingen van de camera te wijzigen. Er zal ook aandacht besteed worden wat u met de gemaakte opnamen allemaal kunt doen en ze niet verdwijnen in de elektronische schoenendoos (Uw PC)
Vragen staat vrij. Stel gerust u vragen en wij zullen er aandacht aan besteden en breng eventueel 2 a 3 foto's mee.

Kortom een leerzame workshop voor meer fotoplezier in een kleine groep.

Deze Workshop is op donderdag  1 november om 18.30 uur in onze winkel aan de Hagen te Eibergen.
Komt u deze datum niet goed uit, geef u dan toch op en bij voldoende deelnemers plannen wij een andere datum.

Deze workshop duurt plm 2.30 uur en kost € 45,00


Fotoavontuur TEXEL

Het avontuur begint op het vliegveld Stadtlohn bij Vreden Duitsland. Na de start zijn we al bijna boven Nederland en vliegen over Gelderland en zien beneden ons de Achterhoek, Veluwe, IJsselmeer,  Afsluitdijk en de Waddenzee voor we landen op het vliegveld van Texel. Onderweg heeft u de mogelijkheid foto's te maken vanuit de lucht. De vlucht duurt ongeveer 1.15 uur, afhankelijk van de wind. Op het vliegveld is het mogelijk een fiets te huren of kunnen er voor kiezen naar het dichtbij gelegen natuurgebied de Slufter te lopen.  Op zoek naar fotogenieke plekken. Op het vliegveld zijn ook super foto's te maken omdat u onder mijn begeleiding vlak bij de vliegtuigen mag komen en niet achter het hek hoeft te blijven. Onderweg is er tijd genoeg om u tips te geven over de instelling van camera en compositie. Om plm 18.00 uur is het weer tijd om terug te vliegen naar Stadtlohn.

Er kunnen maximaal 3 personen mee.

De prijs voor deze trip is € 399,00


.
Workshop Spiegelreflex  "Haal uw camera van de automaat"

In deze workshop gaan we u leren omgaan met de vele mogelijkheden die uw camera bezit.
In de automaatstand zal de camera een prima beeld geven. Maar dat is een gemiddelde. Hoewel de moderne High End camera de mogelijkheid heeft om onderwerpen zoals landschap of portret te herkennen.  Tijdens de workshop laten wij u beleven wat er kan als de andere instelmogelijkheden benut worden. Ook de keuze van objectieven en filters komt aan de orde. Werken met de +/- toets, sluitertijd voorkeuze, diafragma voorkeuze, manuel, iso, en witbalansinstelling. Aan een beetje theorie zullen we niet ontkomen maar de nadruk zal liggen op het doen. We stellen ons als doel een foto te maken die aan de muur komt te hangen en die u trots kunt laten zien aan familie en vrienden.

Deze Workshop is op zaterdag 20 september om 16.00 uur in onze winkel en op lokatie. De lokatie is op loopafstand.
De workshop duurt ongeveer 3 uur en kost €  59,00
Komt u deze datum niet goed uit, geef u dan toch op en bij voldoende deelnemers plannen wij een andere datum.

Er zijn nog twee vervolg workshops die nog wat dieper op de materie in gaan. Waar  compositie van de foto een belangrijk onderdeel zal zijn.


.
Workshop individueel.

Voordeel van een individuele workshop is, dat u van alle knoppen van uw EIGEN camera, alles tot in de finesse gedemonstreerd kan worden.  En al uw vragen en wensen persoonlijk behandeld worden.

Datum kan in overleg afgesproken worden.

De prijs is € 125,00 voor plm 2 uur instruktie .Aanmelden voor een workshop kan persoonlijk in de winkel. Of via mail: info@ringfotoeibergen.nl of via het aanmeldformulier  Klik hier voor aanmelden